Procedure

INTAKE GESPREK

Tijdens een persoonlijk gesprek met de heer Francis Sling maak je kennis met deze kunstenaar. Besproken wordt wat uw wensen zijn qua cultuur, visie, kleur, stijl, kleur van interieur om te komen tot het eindproduct: een canvas, foto of speciale wenskaart, etc.

VOORSTEL

Als u na het gesprek akkoord gaat met de aanbevelingen en de manier van aanpak wordt er een offerte gemaakt. Na uw aanbetaling gaat de heer Francis aan de slag. Hij begint met het ontwikkelen en visualiseren van het concept. Dit concept wordt aan u gepresenteerd.

TE WERK

Nadat het idee u bevallen is en u groenlicht geeft, beginnen de voorbereidingen ( schilderwerk, aanschaf van benodigde materialen). Er wordt een afspraak met u gemaakt op welke dag de definitieve opname/shoot is. Op de dag van de opname/ shoot is het niet toegestaan om meer dan één persoon mee te nemen.

Het restant bedrag wordt op die dag door u betaald, alle bodyarten fotowerk wordt gedaan. Dit proces duurt drie tot zes uur en direct hierna krijgt u een indruk van het eindresultaat. Vanaf die tijd kan er een keuze gemaakt worden wat het beste is om voor het kunstwerk te gebruiken.

AFRONDEN

De mogelijkheid bestaat om het werk te bezichtigen voordat het gedrukt wordt. Het benodigde design en de aanpassingen worden met de computer gedaan. Het eindresultaat wordt u aangeleverd of door u opgehaald. Houd er rekening mee dat het digitale werk niet meegeleverd wordt. Voor de bezorgingskosten moet er betaald worden.